Saturday, 30 March 2013

++feeling jap, konon-konon ada DSLR++

assalamualaikum :)

okeylah, entry ini agak syahdu sikit bagi mereka yang TIDAK memiliki kamera DSLR bagai seperti saya. muehehehe...pagi tadi tengok ada post mengenai macam2 pendrive comel. saya ingatkan ada pakej ini:

a) Pendrive Comel
b) Pendrive Murah
c) Pendrive Comel+Murah+Lambat dapat!


tapi rupa-rupanya sangkaan saya agak meleset sama sekali, kerana saya ditawarkan pakej D!!!!!! iaitu Pendrive comel+murah+cepat dapat+bayar kemudian!!!! hahahaha....rezeki2~time gaji tak dapat ni la semua benda kulihat sgt comel. adakah ini satu penyakit yang menyerang orang lain juga? serius saya sangat terharu, tapi takdak la sampai teresak-esak nangis mengenangkan baik benar hati budi si Eza ni! saya cakap kt dia, pendrive ni semua comel, murah, tapi saya belum gaji. sedangkan order akan di tutup 1tghri ni!!!! ouhh mak~dengan sepantas kilat tak ragu-ragu, Eza ni cakap:

"takpe...order dulu...guna duit saya dulu ye..dapat gaji nanti xpe byr"...

ni pendrive igauan order saya.jangan bangun tidur mamai2, ambik pendrive ni pegi tangkap gambar orang lain sudah. ini pendrive ye semua~saya order yg 8GB harga RM38. sebelum ni saya tengok 4GB pendrive serupa RM 40~!!!!


manakala, beribu ribu koleksi pendrive murah comel ni sila dapatkan di Halieza Eza Ali Al-Murisy. kalo boleh saya nak dapatkan semua koleksi comel ni, tapi apakah sangat maklumat yang saya nk simpan! walaupun otak saya adakalanya tidak dapat mengingati semua maklumat, itu tidak bermakna saya wajib membeli semua pendrive utk membantu saya~bhahahahhh...


manakala in ayat tacing iklas from eza~ok, sekian..next entry, biiznillah!