Monday, 23 April 2012

++ kenapa mesti kuat makan ++

assalamualaikum ;)

saya pun pelik..napa eh, makin pelik dengan diri sendiri...tadi tak sengaja tidoq pukul 6 lebih2...ngantuk sangat(",). selalunya lepas orang azan Asar, memang gelisah xleh duduk dalam rumah dah. tapi tadi ngatuk.ditambah pulak keadaan bilik yang natural x payah pakai aircond, sejuk damai gittew~lalalala...bangun jerk dari tidoq, terus rasa something tau! serius tak tipu..serius ni seriushhh ^-^ rasa gemok lain macam ja. selama ke ni memang la tak kurus, tapi at least tak la OVERsity sangat kot...ahahhah...setelah runsing punya runsing, satu hipotesis awal telah berjaya disiapkan sebelum azan maghrib berkumandang...hipotesisnya adalah seperti berikut :

Semakin nak habis praktikum, semakin banyak jumlah makanan yang diambil oleh syuhada.


ahh...apa boleh buat derrr...eksesais jelah..apa susah.....soalnya saya semakin malaih---dulu la kan...tettttt(aksi tekan remote) sebagai tanda flashback--->dulu saya rasa agak la...agak rajin sikit...lebih kurang 0.0001 mol kepekatan rajin..rajin eksesais jugak..tapi sejak sejak ni, tulang belulang makin berat nak angkat.makin tak rajin buat aktiviti peluh.apa yang rajin? rajin MAKAN! dang! bahaya ni bahaya...takot jugak.sekali timbang, patah jarum jam saperrr nok ganti?haaaa....risau kat jarum penimbang pulak, bukan kilogram yang dirisaukan...okeylah 'iouls', kita kena stop dulu nak bungkus hadiah2 untuk budak drjah 4 esok. 

p/s: iouls digunakan sebab youls tidak ada yang membaca blog ini. kalau ada nti, kita akn sebutkan 'youls' okey tak? *Adik2, please rajin exercise ok..*