Sunday, 16 September 2012

* Qiamullail *

assalamualikum :)

seperti mana yang anda ketahui-1% daripada kawan2 je tau- waktu saya melabuhkan tirai atau dalam bahasa ibunda ialah shut down my day sekitar jam 11++ mlm. kalau lewat, esoknya akan lost! adeiiii. tak kiralah tido untuk 2 jam ka, tiga jam ka, yg penting mesti start 11 lebih.jangan lebih, nanti mak takdak mood ke sekolah..weeeho~sebelum tu, nk share dengan cucu-cucu sekalian sesuatu. sesuatu nasihat tu, niatkan untuk tegur diri sendiri terlebih dahulu, kemudian baru orang lain. hahaha..kelasss tak ayat mak?p/s: 
kalau awak jumpa perempuan yg

bangun sebelum subuh siap

Qiamullail lagi, sila kawen dgn

dia, calon isteri solehah tu :D

InsyaAllah.

 boleh tara tu? ok sekian. بالسمك اللهم أحيا وأموت


* Style Your Busy *

assalamualaikum ;)

di suatu pagi yang hening, ada seorang budak bingkas bangun awal nak pengsan. kerana dia bertanggapan kononnya nak buat kerja yang tergendala beberapa hari lepas. maka, selesai bangun dan solat subuh, beliau terus membuka laptop.selepas buka laptop, kita tengok apa sudah jadi pada budak ini..


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


gambar ini diambil semalam-beberapa minit sebelum keluar dengan Umi dan encik XYZ kepada umi. ouh saya hanya menemani. hehehe...bangun pagi ini terus edit buat muka 'foyo'.tapi edit gerakan dia je.segala jerawat,skin ton,pemandangan di belakang saya tidak pandai edit. sedikit penyesalan dalam diri saya kerana tidak pandai edit pic. apa yg ditangkap,itu yang diupload.hehehehe.jika pandai edit pic,sudah tentu saya tidak akan jadi cikgu kan?mesti saya akan jadi jurulatih kepada photographer~  bhahhhhahahahh.perasan 2saat.sila menyampah 2saat juga.ok sekian saja entry Style Your Busy. jika tidak keberatan, kita sambung lagi, weeeho~